Price Winners Triple C
Normandie Mule (Richard Zijlstra) (1e Nationale Calvados Nouvelle Vogue 2013)
- 30 cc Calvados
- 15 cc Monin gembersiroop
- 15 cc vers limoensap
- 1 ps verse thijm
- Shake
- Tinnen Mok
- Opvullen met Ginger Beer
- Garneren met verse thijm & limoen
Flowerpower (Richard Zijlstra) (3e NCC/NK Jenevercocktails 2013)
- 35 cc Hooghoudt No. 24
- 15 cc De Kuyper Elderflower
- 5 cc Monin Elderflower
- 10 cc Monin Rose
- 10 cc Appelsap
- 15 cc verse Limoen
- Stir
- Crystal Martini
- Appel, helmgras, Korianderblad, Floregano
Smooth Silk (Richard Zijlstra) (3e NCC 2012)
- 10 cc Red Bull Limited Edition Lemon
- 5 cc Monin Triple Sec
- 5 cc Monin Cucumber
- 40 cc Effen Vodka
- 20 cc Hero Fruit & Co Cranberry/Bosbes
- Stir
- Cocktailglas
- Garneren met grapefruit & komkommer
Dokter Royalty (Richard Zijlstra) (1e Sloane’s Twisted Traditions Cocktail Competition 2012)
- 50 cc Sloane’s Gin
- 20 cc gefilterd Appelsap
- 10 cc Lime Juice
- 5 cc Komkommer Siroop
- 5 cc Rozen Siroop
- 2 dr Oranjebitter
- Stir
- Cocktailglas
- Garneren met een rozenblaadje
Touch Off (Richard Zijlstra) (1e Sloane’s Twisted Traditions Cocktail Competition 2012)
- 50 cc Sloane’s Gin
- 10 cc Yuzu Juice
- 5 cc Suikerwater
- Shake
- Groot Wijnglas
- Opvullen met Tonic
Drop the Pepper (Richard Zijlstra) (1e NK Coffee in Good Spirits 2011)
- 1/10 Rode peper muddled
- 10 cc Monin Spicy (rode peper/kaneel)
- 15 cc Monin Drop
- 35 cc Arecha Ron Añejo
- 30 cc Buscaglione espresso (Aniversario)
- Shake
- Cocktailglas
- Garneren met rode peper
Caribbean Coffee (Richard Zijlstra) (1e NK Coffee in Good Spirits 2011)
- 35 cc Arecha Ron Añejo
- 15 cc Monin Caribbean
- 50 cc Buscaglione espresso (Aniversario)(Aeropress)
- Build
- Old Fashioned glas
- Garneren met hazelnoot geparfumeerde slagroom. Daarop gebrande hazelnoot en chocolade krullen
Kiss The Bride (Dave Mulder) (1e NCC 2010)
- 20 cc Captain Morgan Spiced Gold Rum
- 25 cc Mozart White Cream
- 17 cc Monin Elder Flower siroop
- 3 cc Monin Maple Spice siroop
- 5 cc vers citroensap
- 1 lemongrass muddle
- Muddle & Shake
- Cocktailglas
- Tahiti vanille stokje met witte chocolade en gecarameliseerde macademia noten
Tili’s Lychocolada (Rick Joore) (2e NCC 2010)
- 20 cc Pampero Annerverserio
- 20 cc De Kuyper Cherry Brandy XO
- 10 cc De Kuyper Kwai Feh Lychee
- 10 cc Mozart White Chocolate
- 10 cc Monin Spicy
- 10 cc verse cocosmelk
- Shake
- Old Fashioned glas, crushed ice
- Lychee, cocos, witte chocolade en red pepper
Singapore String (Richard Zijlstra) (3e NCC 2010)
- 25 cc Mozart Dry
- 10 cc Noilly Prat
- 30 cc Maaza Lychee juice
- 10 cc Limoncello
- 10 cc Monin Elder Flower siroop
- 5 cc Monin Rose
- Shake
- Cocktailglas
- Eetbare viooltjes
Black & White Italian Chocolate (Richard Zijlstra) (3e NK Coffee in Good Spirits 2010)
- 30 cc Buscaglione espresso (Aniversario)
- 20 cc Royalty Vodka
- 20 cc Koffie Likeur (home made)
- 10 cc Monin Chocolate Cookie siroop
- 1/10 Madame Jeanette
- Shake
- Cocktailglas
- Dun laagje geslagen room on top
- Vanille, gecarameliseerde hazelnoot
Soleil Levant (Dave Mulder) (1e Nationale Calvados Nouvelle Vogue / 2e European Calvados Trophies Nouvelle Vogue 2010)
- 20 cc Christian Drouin Calvados
- 20 cc De Kuyper Sour Apple
- 10 cc Monin Bramensiroop
- 20 cc Verse Jus d’Orange
- 1 stengel Lemongrass
- Muddle & Shake
- Cocktailglas
- Lemongrass, braam en mint
Pink Love (Richard Zijlstra) (1e Jenever Cocktail Competitie 2010)
- 30 cc Hooghoudt Dubbele Graanjenever
- 10 cc Lime Juice
- 10 cc Monin Passievruchtsiroop
- 10 cc Monin Passievruchten puree
- Shake
- Longdrinkglas
- Opvullen: Wieckse Rosé (bier)
Le Papillon (Dave Mulder) (2e NK Cocktails 2009 + Prestige Award Beste Techniek, Garnering en Gebruik van producten)
- 20 cc Captain Morgan Spiced Rum
- 30 cc De Kuyper Sour Grapefruit
- 5 cc Monin Passievruchtsiroop
- 5 cc Monin Bramensiroop
- 6 Mintblaadjes
- 3 Rode grapefruit partjes
- Muddle & Build
- Old Fashioned glas
- Bananenblad, appel, braam en mint
Gunz and Rosez (Dave Mulder) (3e Whiskey With a Twist 2009)
- 20 cc Four Roses Bourbon Whisky
- 15 cc Limoncello
- 15 cc De Kuyper Peachtree
- 20 cc Grapefruitsap
- 5 cc Monin Bramensiroop
- 3 Physalis
- Muddle & Shake
- Cocktailglas
- Appel, physalis en braam
Joie de Vivre (Dave Mulder) (3e Nationale Calvados Nouvelle Vogue 2009)
- 20 cc Busnell Calvados
- 20 cc De Kuyper Sour Apple
- 20 cc Verse Jus d’Orange
- 10 cc Suikersiroop
- 1 Citroenblad
- Shake
- Cocktailglas
- Bananenblad, appel, aardbei, citroenblad en braam
Champs de tulipes en Hollande (Richard Zijlstra) (1e Trophies Calvados Nouvelle Vogue 2006)
- 20 cc Calvados
- 20 cc Disaronno
- 10 cc Lemon Tarte Syrup
- 20 cc Appelsap
- Shake
- Cocktailglas
- Appel, kaneelstokjes, vanillestokjes en mint
Contradiction No I (Richard Zijlstra) (1e Nationale De Kuyper Cup 2006)
- 2½ cl Sour Apple Pucker
- 2½ cl Passionfruit
- 1½ cl Pearsyrup
- ½ cl Limesyrup
- Shake
- Cocktailglas
Purple Peach (Erik Ballema) (1e NCC 2006 / 13e WCC Griekenland)
- 20 cc Havana Club 3Y
- 15 cc De Kuyper Blackberry
- 15 cc De Kuyper Passion Fruit
- 20 cc De Kuyper Peachtree
- Stir
- Longdrinkglas
- Opvullen: Hero Cerise
- Sterfruit, braam, ananasblad en mint
Fleur de Passion (Richard Zijlstra) (1e Janneau Cocktail Competitie 2005)
- 20 cc Armagnac
- 30 cc De Kuyper Passion
- 10 cc Limoensiroop
- 10 cc Citroensiroop
- Stir
- Cocktailglas
- Limoen, physalis en mint
Fleur (Richard Zijlstra) (1e NLC 2002)
- 25 cc Bacardi Limon
- 25 cc De Kuyper Peachtree
- 10 cc Bramensiroop
- 10 cc Lime Juice
- Stir
- Opvullen: Cassis
- Longdrinkglas
- Aalbes en mint
Dutch Breez (Richard Zijlstra) (6e ICC 2002 Slovenië)
- 20 cc Bols Bessenjenever
- 20 cc De Kuyper Amaretto
- 20 cc De Kuyper Peachtree
- 9 cc Bramensiroop
- 1 cc Fernet Branca
- Stir
- Longdrinkglas
- Opvullen: Cassis
- Ananasblad, sterfruit, braam en mint
Pimple Purple (Richard Zijlstra) (1e NLC 2001)
- 25 cc Puschkin Black Sun
- 5 cc Pollen Kersen Brandewijn
- 10 cc De Kuyper Amaretto
- 10 cc De Kuyper Peachtree
- 10 cc Passievruchtsiroop
- Stir
- Longdrinkglas
- Opvullen: Up-drank
- Ananasblad, braam, carambola en mint
Purple Heart (Richard Zijlstra) (2e NCC 1996)
- 35 cc Perzik Vodka
- 20 cc Bramen Jenever
- 10 cc De Kuyper Red Orange
- 4 cc Bramensiroop
- 1 cc Monin Bitter / Campari
- Stir
- Cocktailglas
- Aalbes, citroen en mint