Shake & Taste

Hier vindt u de cocktailrecepturen van cocktails die wij serveren tijdens onze masterclass Shake & Taste. Tevens vindt u onder de coktailrecepturen de gerechtjes die NH Catering bij deze masterclass verzorgt. De ultieme combinatie van spijs en cocktails.

Saketini

  • 30 cc Sake
  • 20 cc De Kuyper Triple Sec
  • 10 cc Lime Juice
  • Wasabi
  • Flensjes gevuld met gerookte zalm, paksoi en mierikswortelmayonaise

Daiquiri

  • 40 cc White Rum
  • 20 cc Lime Juice
  • 10 cc Suikersiroop
  • Shake
  • Cocktail glass
  • Zuurdesembrood met krabsalade, banaan en avocado

Bloody Mary

  • 30 cc Royalty Vodka
  • 60 cc Tomato Juice
  • 10 cc Lemon Juice
  • Worcester Sauce
  • Tabasco Sauce
  • Celery
  • Shake
  • Highball glass
  • Gefrituurde verse groente in tempura beslag met tomatencoulis

Pink Love

  • 30 cc Hooghoudt Dubbele Graanjenever
  • 10 cc Lime Juice
  • 10 cc Monin Passievruchtsiroop
  • Shake
  • Longdrinkglas
  • Opvullen: Wieckse Rosé (bier)
  • Tilapia verpakt in Coppa di Parma met tomatentapenade en basilicum

Sidecar

  • 40 cc Cognac
  • 20 cc De Kuyper Triple Sec
  • 10 cc Lemon Juice
  • Shake
  • Cocktailglas
  • Bolletje van geitenkaas met honing, omwikkeld met een mengsel van peterselie en citroenrasp

White Russian

  • 35 cc Royalty Vodka
  • 20 cc Kahlua Coffee Liqueur
  • 15 cc Room
  • Shake
  • Cocktailglas